LEVERING & FRAGT

Vores normale ekspeditionstid er 1-4 hverdage. Meget ofte leverer vi inden 2 dage.

Gratis levering

Hvis du køber over DKK/SEK 700 har vi gratis levering på alle ordrer i Danmark og Sverige.

Danmark

I Danmark sendes alle forsendelser som pakkepost med Post Danmark. Du har derfor mulighed for at følge din pakke via Track & Trace fra afsendelse, til den bliver leveret. Du kan vælge mellem to forsendelsesmuligheder:

Privatpakke: Hvis du gerne vil have pakken leveret på din privatadresse, koster det DKK 49,-

Pakkeboks: Du kan frit vælge hvor i Danmark du vil hente din pakke. Skal det være på Posthuset eller i en Pakkeboks tæt på dit hjem. Det er helt op til dig, og du behøver ikke bruge det samme udleveringssted hver gang. Det koster DKK 29,- at få leveret din pakke til Pakkeboks.

Sverige

I Sverige sender vi alle forsendelser som pakkepost med Posten. Du har derfor mulighed for at følge din pakke via Track & Trace fra afsendelse, til den bliver leveret.
Du kan frit vælge hvor i Sverige du vil hente din pakke. Det er helt op til dig, og du behøver ikke bruge det samme udleveringssted hver gang. Leveringsomkostningerne er SEK 69,-

Generel information

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du straks tage kontakt til vores kundeservice eller til Post Danmark / Posten.

Har du spørgsmål til fragt eller levering, så kontakt vores kundeservice på telefon +45 96 27 55 20 eller skriv til os på support@LEGOwear.com.

Læs her for at få flere oplysninger om vores generelle betingelser